loader image

Monoscuplt

2023-as év alakformáló és zsírbontó testkezelő gépe!

A Monosculpt igazi vendégélményt biztosít, hiszen gyors, kellemes a kezelés (20-25 perc) és hatalmas területet tud kezelni. Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors ebédidős zsírbontó eljárásról beszélünk.

A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6 db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

Ezután beállítjuk a kívánt célhőmérsékletet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt.

A kezelés közben a páciens csak enyhe vagy erősebb meleget érez mely egyáltalán nem kellemetlen.

20-25 perc a javasolt kezelési idő egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.

Időpontfoglalás

 Milyen egyéb területeket kezelhet a MonoSculpt?

A gépen egyrészt megtalálható 6db 40 cm*-es 2Mhz-es monopoláris RF lap, melyet csak fel kell helyeznünk a páciensre és hatalmas területet fednek le egyszerre. (Egyszerre 300cm*-t)

Másrészõl a MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak. A 16 cm-es kezelőfej alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel 2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.

Mivel ez a terület érzékenyebb, mint a többi testrész, nem teszi lehetővé ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energia felhasználását, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetes időközönként kell elosztani.

Ezek a kezelőfejek csökkentik a tokát, miközben feszesítik azt!

 

 

A Monosculpt rádióhullámokat használ, amelyek fájdalommentesen haladnak át a bőrön, és felmelegítik az alatta lévő zsírszövetet. Ez végleg elpusztítja a zsírsejteket, megakadályozva, hogy felhalmozódjanak és több zsírt gyűjtsenek össze.

A zsírsejtek a következő hetekben a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

 

GYAKORI KÉRDESEK:

zMilyen érzés az eljárás?
Amikor a MonoSculpt kezelőfejet a kezelési területre helyezzük és bekapcsoljuk, gyengéden melegítő érzést fog érezni. A hőérzet a hőmérséklet emelkedésével felerősödik, de a hőmérsékletet lassan emeljük, így kényelmesen tud alkalmazkodni a terápiás meleghez, és a hőmérséklet szükség serint gyorsan csökkenthető is. Lényegében az eljárás érzését a forró köves masszázs érzéséhez hasonlítják.

 

Tényleg nincs lábadozási idő?
Az eljárást követően, a kezelt területen bőrpirt, melegséget, duzzanatot és érzékenységet tapasztalhat. Ezek a mellékhatások szinte mindig maguktól szűnnek meg legfeljebb néhány óra elteltével. Azonnal visszatérhet a normál tevékenységekhez és testmozgáshoz.

 

Hány MonoSculpt kezelesre van szükség?
Testkezelés esetében 1-3 db Monosculpt kezelésre van szükség a megfelelő zsírcsökkentéshez és bőrfeszesítéshez az adott területen. A kezeléseket 3 hetente lehet ismételni. Tokakezelés esetében 3-5 Monosculpt kezelésre van szükség 1-3 hetente.

 

Mennyi ideig tart a kezelés?
Attól függően, hogy hány területet szeretne kezelni, akár 2 kezelést is végezhet egy napon. Minden kezelés 20-25 perces.

 

Biztonságos a MonoSculpt minden bórtípusra?
Igen, a MonoSculpt kezelések minden bőrtípuson és tetováláson is elvégezhetők. 

 

Tartós-e a MonoSculpt zsírcsökken tó hatása?
Igen. A kezelt zsírsejtek nem jönnek vissza. A MonoSculpt kezelések végleg elpusztítják a zsírsejteket, így a testkezelés eredménye korlátlan ideig megmarad, amíg a testsúlya stabil marad. Tedd a testmozgást és az egészséges táplálkozást a rendszeres rutinod részévé, hogy hosszú ideig megőrizd eredményeid.

 

A MonoSculpt helyettesíti az edzést és az egészséges táplalkozást?
Nem. A MonoSculpt készüléket olyan lokalizált zsír kezelésére tervezték, amely ellenáll a diétának és a testmozgásnak. Kiegészíti az egészséges életmódot, de természetesen nem helyettesíti. 

 

Kinek kell kerülnie ezt a kezelést?
A kezelések nem javasoltak az alábbi estekben:

 • Terhesség
 • Szívritmus-szabályozók vagy belső defibrillátorok, a kezelési terület(ek) tól függetlenül
 • Reproduktív szervek kezelése
 • Beültetett eszközökön keresztüli kezelés, beleértve a fém implantátumokat, az elektronikus implantátumokat, az időzített orvosi implantátumokat és a felületesen elhelyezett testkontúr implantátumokat
 • Bármilyen seb kezelése

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja fel a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítünk amely fokozatosan, ciklusokban melegszik fel. A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet. Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápias hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsirsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

 


Mi a helyzet a bőr lazaságával?
A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

Milyen területeket lehet kezelni?

 • Felső és alsó has
 • Csípő, oldalak
 • Térd körüli zsírpárnák
 • Felkar
 • Belső és külső combok
 • Fenék
 • Az áll alatt (szubmentális zsír)
 • Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.

Időpontfoglalás

 

FIT-VILÁG ALAKFORMÁLÓ ÉS INFRA STÚDIÓ
Cím: 6723 Szeged, Debreceni utca 16/a
Tel.: +36 (70) 247 5525
E-mail: fitvilag.studio@gmail.com

www.fitvilagstudio.hu

Kövess bennünket a közösségi médiában:

© Fit-Világ alakformáló és infra stúdió | Minden jog fenntartva.