loader image

Házirend

érvényes: 2023. október 1-től

Kedves Vendégeink és leendő Vendégeink!

A kellemetlenségek elkerülése érdekében és egymásra való tekintettel szeretnénk Házirendet bevezetni, ami a következőket tartalmazza!

InfraTrainer gépeinket csak 18. életévét betöltött felnőtt Vendégeink saját felelősségükre használhatják!

A stúdióban felejtett értékekért felelősséget sajnos NEM tudunk vállalni!

Infra gépeinket csak és kizárólag Tiszta cipővel lehet használni!

Zuhanyzáshoz saját törölköző használatát kérjük illetve, ha megoldható a hajmosást elhagyni szíveskedjétek.

A lefoglalt időpont továbbra is lemondhat 24 órán kívül, amennyiben 24 órán belüli lemondás történik sajnos az adott alkalom levonásra kerül a bérletből. Továbbá a 3 nem megjelent alkalom után automatikusan töröljük a többi lefoglalt alkalmakat.

A lefoglalt időpont kezdeti ideje az edzés/ testkezelés idejét jelzi tehát az időpont előtt 5-10 perccel ill. új vendégeink esetén 15 perccel legyetek szívesek érkezni! Kérjük időpontjaitokat ennek figyelembevételével foglaljátok a jövőben.

Késés max 5-10 perc lehet, amennyiben közvetlenül utánad jön másik vendég abban az esetben nagyobb késésnél sajnos nem lehetséges az edzés / testkezelés. Ebben az esetben is levonás jár a bérletből vagy pedig az alkalmat ki kell fizetni.

Kérjük legyünk tekintettel egymásra, mind a lefoglalt időpontok kezelésében/lemondásában, illetve edzés, testkezelés alatti időtartamban!

Minden szolgáltatásuknál lehetséges a bérlet vásárlás. A bérleteken pontosan meghatározzuk a hozzátartozó nevet, alkalmat és határidot. Amennyiben nem sikerült felhasználni az össes alkalmat a meghatározott időn belül, akkor a fennmaradó alkalmak elvesznek. Kivételt képez ha időben jelzed a hosszutávú kimaradás okát. A bérletek nem átruházhatóak.

Amennyiben bármiféle észrevétel adódik a Nálunk töltött ido alatt, jelezzétek Kolléganőinknek, akik mindenben állnak rendelkezésetekre.

Megértéeseteket köszönjük.

FIT-VILÁG ALAKFORMÁLÓ ÉS INFRA STÚDIÓ
Cím: 6723 Szeged, Debreceni utca 16/a
Tel.: +36 (70) 247 5525
E-mail: fitvilag.studio@gmail.com

www.fitvilagstudio.hu

Kövess bennünket a közösségi médiában:

© Fit-Világ alakformáló és infra stúdió | Minden jog fenntartva.