loader image

InfraTrainer

Az InfraTrainer az egyik legmodernebb és egyben legismertebb alakformáló fitneszberendezés, mely jelentösen növeli az edzés hatékonyságát és a zsírégetést.

MŰKÖDÉSI ELVE

Az új wellness gép egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Infratrainer használatának előnyei

  • elsősorban használata nem igényel komoly fizikai felkészültséget, így azt nagyobb túlsúllyal rendelkezők is teljes biztonsággal használhatják
  • elősegíti a gyors és egyben eredményes fogyást
  • méregtelenít
  • segít megszüntetni a narancsbőrt
  • használata serkenti a nyirok- és vérkeringést
  • enyhíti a mozgás-szervrendszeri panaszokat
  • jelentős mértékben csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
  • felgyorsul az anyagcsere, beindul a zsírégetés
  • stimulálja a kollagén termelését, ezáltal formálja az alakot és feszesíti.

INFRAFÉNY + MÁGNESTERÁPIA

Az INFRATRAINER® egy forradalmian új alakformáló gép, mellyel kis ráfordítással gyors és biztos eredmény érhető el a fogyásban, valamint a méregtelenítésben.

Az innovatív ZeroFat™ -technológiás fekvő wellness kerékpár az infrafény és a mágnesterápia együttes hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Hatása már az első néhány használat után rendkívül látványos.

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2-25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egésztestben erős izzadást, méregtelenítést vált ki -anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

HATÁSMECHANIZMUSA

Az INFRATRAINER®-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kcla-t éget el, ami egy 13-17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyvesz-teség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermarad-ványok stb.).
Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető spor-tolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az INFRATRAINER® hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

FIT-VILÁG ALAKFORMÁLÓ ÉS INFRA STÚDIÓ
Cím: 6723 Szeged, Debreceni utca 16/a
Tel.: +36 (70) 247 5525
E-mail: fitvilag.studio@gmail.com

www.fitvilagstudio.hu

Kövess bennünket a közösségi médiában:

© Fit-Világ alakformáló és infra stúdió | Minden jog fenntartva.